Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα με την Γενική Ταχυδρομική μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που ο χώρος παράδοσης βρίσκεται σε κάποιο δυσπρόσιτο σημείο, τότε θα χρειαστεί να πάτε να το παραλάβετε από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας, ελέγχοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες λογαριασμού σας.
Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email με αναλυτικές λεπτομέρειες. Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο diveland@outlook.com για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε ή στο τηλέφωνο 6974626091.

Υπάρχουν  2 τρόποι αποστολής προϊόντων :
1. Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική – Χρέωση παραλήπτη ισχύει ο τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής: http://www.taxydromiki.gr/pricelists-domestic

2.Πρακτορείο φορτηγών- Χρέωση παραλήπτη. Αυτόε ο τρόπος αποστολής ισχύει μόνο για μεγάλου όγκου προιόντα όπου δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η Γενική Ταχυδρονική ( Σανίδες surf, φορεία, σκάφος ναυαγοσώστη, φιάλες καταδύσεων, φιάλες ογυξόνου,κτλ.)

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων από παραγγελία εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της και στέλνοντας email στο diveland@outlook.com