Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η χρήση του παρόντος δικτυακού καταστήματος συνεπάγεται και την πλήρη αποδοχή των πιο κάτω όρων.
Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους παρακαλώ αποφύγετε την χρήση του καταστήματος .
Η εταιρεία “, που είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του παρόντος δικτυακού τόπου, κατέχει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα και δεν τα παραχωρεί, πωλεί η ενοικιάζει. Η εταιρεία απαγορεύει την αντιγραφή του περιεχομένου στο σύνολο του η τμηματικά για εμπορική η άλλη χρήση χωρίς την προηγούμενη άδεια της (μέσω του νομίμου εκπροσώπου).

Η επιχείρηση * DIVELAND -Κούβαρης Κωσνταντίνος* ακολουθεί και εφαρμόζει τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό
και διεθνές δίκαιο (Προεδρικό Διάταγμα υπ’αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά). Εφαρμόζει επίσης ρητά τον νόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Έτσι δεσμεύεται ρητά ότι δεν παραχωρεί, πωλεί, ενοικιάζει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει η εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί μόνο για την αποστολή των εμπορευμάτων σας η για την ενημέρωσή σας εφόσον το ζητήσετε.
Η επιχείρηση * DIVELAND -Κούβαρης Κωσνταντίνος* παρουσιάζει τα προς πώληση προϊόντα της με φωτογραφίες που έχουν παραχωρηθεί από τους αντιπροσώπους η κατασκευαστές των εταιρειών.
Οι φωτογραφίες έχουν ελεγχθεί από τους υπεύθυνους του καταστήματος αλλά παρ όλα αυτά ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα απεικόνισης ή ο κατασκευαστεί να αλλάξει η να τροποποιήσει το σχέδιο του προϊόντος του χωρίς να μας ενημερώσει. 
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μέσα σε πέντε ημέρες από την αγορά του χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, αρκεί να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο, και να περιέχει όλα τα παρελκόμενα της αρχικής του συσκευασίας. Το μεταφορικό κόστος για την αντικατάσταση του προϊόντος βαρύνει τον αγοραστής. 

Δεν γίνεται επιστροφή προϊόντος ή επιστροφή της χρηματικής αξίας τους σε προϊόντα όπου θεωρούνται ενδύματα (Μαγιό, μπλουζάκια, ισοθερμικά και στολές).

Σχετικά με τις τιμές:
Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% & 15 % όπου ορίζεται και μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αλλάζουν μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Δηλαδή ακόμη και αν γίνουν αναπροσαρμογές στις τιμές, τα προϊόντα που έχετε ήδη παραγγείλει θα τα παραλάβετε με την τιμή που ίσχυε την στιγμή της παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης:
Τα παρουσιαζόμενα προϊόντα έχουν χρόνο παράδοσης από 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ενδέχεται όμως λόγω αυξημένης ζήτησης να προκύψει προσωρινή έλλειψη.
Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελία σας η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για να την επιβεβαιώσει και να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.